Отключи врататa

Под името DEKA ще намирате продукти с изпитано и доказано качество, защитено с гаранции от наша страна. Екипът, стоящ зад марката, следи постоянно пазара на потребителски продукти в сферата на обкова и заключването, като подбира тези с най-доброто съотношение качество-цена на производители от цял свят, за да Ви предложи най-практичните, ефективни и разумни решения.

DEKA прилага гъвкава ценова политика, която не предполага натрупването на излишна добавена стойност по дистрибуторската верига, поради което можете да бъдете сигурни, че получавате качествените продукти на марката на най-добрата възможнa цена. Всички артикули са преминали тестове в наши и чужди лаборатории и покриват необходимите стандарти, за да ги ползвате дългогодишно и безпроблемно.

Водещото за DEKA е удовлетворението на крайния потребител, продиктувано от чувството му за разумна покупка. Главна цел на търговската ни политика е да бъдем близо до клиента, така че ще откривате продуктите на марката във всички обекти за търговия на дребно, в сектора обков и заключване.  Гаранционният сервиз е бърз и ефективен и отговаря на всички потребителски очаквания.

DEKA предлага само продукти, които са заменяеми с всички аналогични такива на българския пазар.

  • Перфектно качество!
  • Невероятни цени!
  • Висока надеждност!
  • Абсолютна заменяемост!
  • Бърз гаранционен сервиз!

Стани дистрибутор